blank

A jelenleg ismert legfrissebb tudományos innovációt jelentő lézeres szőrtelenítő eljárás: a dióda lézer.

A szelektív fototermolízis egy fizikai jelenség, amely a természetben úgy valósul meg, hogy amikor egy tárgyat egy foton nyalábbal megvilágítunk, az úgy felmelegszik, hogy le is bomlik – Ez a termolízis. A megcélzott molekula elnyeli a fény energiáját és azt hővé alakítja.

Valamennyi lézeres szőrtelenítő eljárásnál két tényezőt kell figyelembe venni: az adott paciens bőrszíne (Fizpatrick skála szerint) és ún. kromofór színe. A kromofór csoport felelős az adott vegyület színéért. Egyszerűbben fogalmazva, milyen színű, milyen molekulák adják a megcélzott, kezelni kívánt „probléma színét”.  

A különböző lézer fajták különböző „színekre” jók. Azaz a kromofórok szerint változik a felhasználhatóságuk.

A CO2 lézer a fehér sávban a legjobb, így bőrmegújításban, akné kezelésben jó.

A YAG lézer a vörös sávban, tehát a hemoglobin által színezett vénákra, pókvénák kezelésére ideális.

A DIÓDA LÉZER ezzel szemben a fekete sávban, így az eumelinin által színezett szőr eltávolításában a legjobb és legeredményesebb.

A dióda lézeres szőrtelenítés attól különleges, hogy egész évben kezelhető vele valamennyi színtípusú ember!

Minden fototípuson használható 1- 6

Napsütötte és erősen barnult bőrön is.

1975-ben Thomas B. Fitzpatrick, a Harvard egyetemen végzett bőrgyógyász felállított egy skálát –ami azóta az ő nevét viseli- amely a különböző bőrszíneket és bőrtípusokat sorolja be a napfényre adott bőrreakcióik alapján. A Fiztpatrick skála 6 színtípust különböztet meg.

Mivel az Epildream One Diode Laseres szőrtelenítő eljárás különlegesen szelektív a megcélzott molekulát illetően (EUMELANIN), így optimális eredményt érhetünk el a legnehezebben kezelhető helyeken is a legkevesebb kezeléssel.

Direkt a lézeres szőrtelenítéshez, a gyártó által kidolgozott bőrápoló kozmetikumok

A szalonban használt professzionális termékek, mint előkészítő -tisztító lemosó, kontakt zselé és nyugtató borogatás is bőrnyugtató, bőrápoló és regeneráló hatóanyagokban gazdagok. pl. allantoin, panthenol, természetes hidratáló faktorok, aloe vera, fűzfa kivonat.

Az utókezelő termékek:

blank

Delicate Soothing Fluid Face  – Body

hidratál és megnyugtatja az esetleges kipirosodást és UV védelmet biztosít, ami kiemelten fontos a lézeres szőrtelenítő beavatkozások után. Könnyű, gyorsan felszívódik. Aktív hatóanyagai: paradicsom kivonat, hidratáló faktorok, mandula olaj és fényvédő filterek.

Renewing Cream Face and Body

Ez elsősorban a benőtt szőr elkerülésére készült lágy, krémes textúrájú termék. Esténként kell felvinni a tiszta bőrfelületre. A lézeres szőrtelenítés előtti 2 hétben és a beavatkozás utáni 2 hétben kell használni. (de nem közvetlenül a kezelés előtt és utáni napokban).
Ebben az aktív hatóanyagok: AHA savak, glikol sav, hidratáló faktorok, ginko biloba

Dezodor

Gyengéd, kifejezetten a lézeres szőrtelenítés utánra tervezett izzadásgátló deo
Aktív hatóanyagai: E vitamin, körömvirág, kamilla, bisabolol.
Dermatológiailag tesztelt, érzékeny bőrön is biztonsággal használható. 24 órás frissességet és kellemes illatot garantál. Parabén és alkoholmentes.