SKEYNDOR SLIM DRONE

Fogyasztó kezelés a Slim Drone technológiával

Világújdonság az alakformálásban: ez a SKEYNDOR SLIM DRONE LED T.H.E.S. BODY SYSTEM

A SKEYNDOR legújabb, világújdonságot jelentő fogyasztó kezelése két pilléren nyugszik: slim drone technológiát alkalmazó photoaktív hatóanyagok, melyek eredményességét új szintre emeli a vörös LED fényt, thermostimulációt és izomstimulációt ötvöző készülék. Hatása már az első kezelés után látható és érezhető.

Végre egy fogyasztó testkezelési program, amellyel valóban látványos eredményt érhet már akár 6 kezelés után. Fogyni szeretne, vagy a cellulittól szabadulna, vagy tónusosabb, feszesebb bőrt szeretne? Igen, ez a Slim Drone!

Slim Drone fogyasztó kezelések

A készülékkel végzett kezeléshez három féle testkezelési csomag választható, vagy ezek kombinációjából alakítjuk ki az Ön személyre szabott programját.

Narancsbőr program (kompakt cellulit és tónustalan, petyhüdt bőr kezelésére) Fő hatóanyaga: LED photostimulátor, anti-cellulit drón, glaucine (hatékony zsírbontó és zsírsejtek termelődését fékező hatóanyag) 4% koffein és koffein származék, 4% carnitin

Zsírbontó-körtérfogat csökkentő program (ödéma csökkentés, túlsúly) Fő hatóanyagai: LED photostimulátor, anti-cellulit drón, vadgesztenye kivonat, 6% koffein és koffein származék

Feszesítő program (lágy cellulit, laza kötőszövet, petyhüdt bőr) Fő hatóanyagai: LED photostimulator, feszesítő drón, 10% ázsiai gázló kivonat.

 

A tartós eredmény érdekében fontos a helyes étrend is. Sokan vannak abban a hitben, hogy a különböző kezelések, orvosi szerek megoldják a problémát, de mindennél fontosabb a helyes táplálkozás. Mindenkinek a saját életciklusához kell igazítani az étrendet. Ahhoz, hogy a kezelés után tartós eredményt meg tudjuk őrizni ügyelnünk kell a táplálkozásra. A bőrünk a  mi burkunk mely elsőként van kitéve a környezeti hatásoknak. Nap, levegőszennyezés, különböző készítmények melyek közvetlenül a bőrünkkel érintkeznek. Azonban a bőrünket nem csak külső hatások érik és nem csak ott kell szépnek, egészségesnek lennie. A Slim Drone fogyasztó kezelés segít a problémás helyeken, de a kezelés után is érdemes odafigyelni, hogy mivel tápláljuk szervezetünket.

Mi az a sliming drone és milyen hatóanyagokat szállít?

A kozmetikai drón technológia egy szabadalmaztatott hatóanyagbeviteli rendszer. Természetes polymer gömböcskék képesek a bőr mélyebb rétegeibe bejutni és ún. ligandumokkal sejtspecifkusan a megfelelő receptrokhoz kötődni. Ezután a gömböcskében szállított hatóanyagot a sejtbe juttatja.

Az anti-cellulite drón (MC4R) aktív hatóanyaga a Coccoloba Uvifera (tengeri szőlő) amely egyszerre hat az adipogenezisre és a lipogenezisre is. Tehát a zsírsejtek számát és a bennük tárolt zsír mennyiségét is képes csökkenteni.  A Cyclohexapeptide ligand specifikusan zsírsejtek receptoraihoz kötődik és  ezáltal a drón a hatóanyagot célzottan a zsírsejtek számára adja le. 

A feszesítő drón (FGFR) fő hatóanyaga a Heptapeptide, amely az  ECM protein (kollagén és elasztin) szintézisét fokozza. A heptapeptide ligand célzottan a fibroblaszt receptorokhoz kötődik.

A fogyasztó kezelés ideje alatt, illetve a hatás fenntartásához otthoni ápoláshoz javasoljuk a SKEYNDOR SLIM DRONE DOUBLE DRONE GEL CREAM testápoló és ennek hatását fokozó DOUBLE DRONE BOOSTER SERUM napi kétszeri alkalmazását.

 

Jöjjön el Hegyvidék Szalonunkba és tapasztalja mega fogyasztó kezelés jövőjét a Slim Drone technológiával!