EPILDREAM ONE DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

A tökéletesen sima és puha bőr nem álom többé. Megérkezett az Epildream one dióda lézeres szőrtelenítő, a lézeres szőrtelenítők legújabb generációja: az Epildream One dióda lézer, amely gyorsabb, biztonságosabb, eredményesebb és kellemesebb szőrtelenítést tesz lehetővé, mint elődei bármikor. Miben más az EPILDREAM ONE DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS mint más lézeres szőrtelenítés?

Az EPILDREAM ONE DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉSE egész évben használható, napbarnított bőrön is alkalmazható, minden bőrárnyalaton és a szőr színétől függetlenül hatékony szőrtelenítést tesz lehetővé. A speciális Water Chiller hűtő rendszerének köszönhetően a kezelés valóban fájdalommentes. A régebbi technológiák, gépek használatakor gyakran előfordultak minimális égési sérülések, égett, kipirosodott bőr, melyek hosszú ideig kellemetlen érzést keltettek. Ezek kezelése is egy hosszadalmas tortúra volt, és az eredmény sem hozta gyakran az elvártakat. Nagyban befolyásolta a kezelés sikerességét a páciens bőrszíne, szőrzetének színe és erőssége. Ugyanis az ilyen kezeléseknél magát a szőrszálat használják vezetőnek, hogy a lézer fénye eljusson a szőrtüszőhöz. Az Epildream one dióda lézeres szőrtelenítéssel kell ilyen mellékhatásokkal számolnia.

Kifejezetten a lézeres szőrtelenítés utánra, otthoni ápoláshoz megalkotott bőrápoló kozmetikumok nagyban hozzájárulnak a kezelés sikeréhez és a bőr egészségének megőrzéséhez.  Ami jó hír, hogy viszonylag kevés kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. A nem kívánatos szőrszálak tartós eltávolításához általában 6 kezelés szükséges. A kezelés megkezdése előtt felmérjük vendégünk állapotát, hogy a számára legmegfelelőbben tudjuk elvégezni a lézeres szőrtelenítést. Szalonunkban a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatos minden kérdésére választ kap. Keressen minket bizalommal!

EPILDREAM ONE DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS