blank

Újdonság: Skyendor Corrective 2020

A CORRECTIVE anti-aging kezelés története 2010-ben kezdődött, amikor a SKEYNDOR megalkotta ezt az elsősorban mimika ráncok kezelésében eredményes termékcsaládot. Az elkövetkező években a Corrective több innovációs díjat nyert és a SKEYNDOR az egyik legnépszerűbb ránctalanító, anti-aging kezelése lett világszerte.

A CORRECITVE 10. születésnapjának alkalmából a SKEYNDOR kutató-fejlesztő csoportja teljesen megújította ezt a ránctalanító kezelést és az otthoni ápolásra kifejlesztett termékeket. 10 év alatt számtalan tudományos eredmény és fejlesztés látott napvilágot, így a SKEYNDOR egy naprakész, eddig páratlan eredményeket felvonultató termékcsaládot alkotott ismét.

Mitől különleges az új, 2020-as CORRECTIVE?

Az új CORRECTIVE eredményesen kezeli mind a horizontális, vertikális és a gyűrődés következtében kialakult ráncokat. A kozmetikai ránctalanító kezelés már egy alkalom után látványos eredményt nyújt és valódi alternatívája az orvosi beavatkozásoknak. A SKEYNDOR CORRECTIVE arckezelés és otthoni ápolásra kifejlesztett krémje, szérumja, szemránckrémje ugyanakkor az eredményt fájdalom és mellékhatások nélkül érik el.

Az anti-aging hatás három pilléren nyugszik:

Nézzük egyenként, hogy hogyan hatnak ezek a ránctalanító (ráncfeltöltő és ráncok kialakulását fékező) összetevők?

Folyamatos bőrmegújítás: újgenerációs biológiai peeling került a szalonkezelésbe és az otthoni ápolásra megalkotott szérumba is. Ez a desmoglein-szerű peptid már kis dózisban is gyorsítja a bőr megújulási ritmusát, kisimítja a bőrfelszínt. Biztonságosan használható idősödő és akár érzékeny bőrön is. Nem okoz irritációt és fényérzékenységet. Ez az újgenerációs biológiai peeling specifikusan a desmosómális junkcióra hat az epidermiszben.

A deszmosómák nagyon szorosan kötődő sejtkapcsolatok, melyeket egy enzimatikus hatás képes megbontani és ennek hatására a bőr képes a folyamatos megújulásra. Idővel ez a természetes megújulási ciklus annyira lelassul, hogy az idős bőr megvastagszik és a felületén ráncok képződnek.

Izomösszehúzódás blokkolása: Cosmetic Drone™ ingerület átvitelt blokkoló PALMITOYL HEXAPEPTIDE-52 és SNAP 25 Antagonist hatóanyag komplex-szel. A kozmetikai drón technológia a legújabb hatóanyagbeviteli rendszer, amely áll egy hatóanyag szállító gömböcskéből (hasonló, mint egy liposzóma) és egy peptid ligandumból, amely, mint egy GPS navigálja a gömböcskét a megcélzott sejthez. Tehát a hatóanyag specifikusan a megfelelő sejthez szállítódik és a sejt endocitózissal veszi fel. Ezzel a módszerrel a hatóanyag 100%-ban a megfelelő sejthez jut el. Ebben a konkrét esetben az izomösszehúzódásokért felelős idegsejtekbe tudunk lazító hatóanyagot juttatni, így mérsékelve az ingerület kibocsájtást és átvitelt. A hatás botox szerű, de toxinok használata nélkül. Az ingerület átvitel blokkolásához még GABA (Gamma Amino Butryc Sav), egy gátló hatású neurotranszmitter került a termékekbe.

Fillerek: Mélyebb szöveti tömörítő hatás: Az Anemarrhena aspheloides és Dictyopteris membranacea kivonat, valamint a szezám magból kivont sesamine eredményesen stimulálja az adipogenzis korai szakaszát és fokozza zsír tárolását az irhában, így biztosítva a folyamatos, feszes tónust.

Felületi ráncfeltöltő fillerek: Ultra Filling Spheres™

Új, bioazonos hybrid filler (töltő) anyag, amely jobban ellenáll a természetes lebomlásnak. Fő hatóanyagai: alacsony molekulatömegű hialuronsav és glucomannan. A kompakt méretű filler gömböcskék mélyebb és hatékonyabb ráncfeltöltő hatást eredményeznek. Méretük hatvanszorosára képesek duzzadni és így a ráncot gyorsan és látványosan töltik fel.

A CORRECTIVE szalonkezelés mellett, otthoni anti-aging ápolásra arckrém, lágy emulzió, szérum és szemránckrém áll rendelkezésre.