VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS

Sokan bajlódunk a szőrtelenítéssel, és várunk egy olyan megoldásra, ami valóban végleges eredményt hozhat a szőrök eltávolítására. Az interneten lehet sokat olvasni különböző végleges szőrtelenítésről már régóta. Végleges szőrtelenítés már elég régóta van, de mint minden technológiának fejlődnie kell. Az elméleti megoldások előrébb jártak a valódi megoldásnál. Gyakori volt a bőr sérülése is és nem volt feltétlenül fájdalommentes. Viszonylag sok kezelésre volt szükség, ami megterhelte a bőrt, és kezelés után is oda kellett figyelni, hogy mivel ápoljuk. A kezelések utáni regenerálódás is hosszadalmas lehette. Az eredmény sem feltétlenül hozta a vártat. Probléma volt, hogy nem minden bőrtípuson lehetett eredményesen, vagy egyáltalán használni.

Végleges szőrtelenítő kezelés előtt minden esetben konzultáció szükséges ahhoz, hogy a kezelés eredményes legyen. A kezelés eredményessége minden embernél eltér. Nagyban függ a bőr színétől és a szőrtől, életkortól is. A kezelés elsősorban az aktív szőrtüszőkre van hatással, és azok eltávolítására szolgál, de ezek kiiktatásával előfordul, hogy aktiválódnak azok, amik eddig nyugvó állapotban voltak, és ezeket is kezelni kell, hogy valóban végleges legyen az eredmény.

A végleges szőrtelenítés mára már sokat fejlődött szerencsére. Szalonunkban a legkorszerűbb végleges szőrtelenítési eljárással dolgozunk, és az egyik legmodernebb gépet használjuk. Az egykori eljárásokkal szemben már szinte nincs akadálya, hogy mindenkinek eredményes legyen a kezelés. Nagyon jó hír, hogy a kezelés már kíméletes a bőrre nézve és már nem probléma, ha nyáron szeretnénk ilyen kezelést végeztetni. Eddig problémát jelentett, hogy milyen évszakban zajlik a kezelés, mert a meleg, a nyári nap a kezelt bőrnek nem tett jót, és rossz hatással volt az eredményességre is. Mára eljutottunk oda, hogy bármikor végezhető a végleges szőrtelenítés, nem kell már télen elkezdenünk a nyárra való felkészülést. Átlagban már pár alkalom is elegendő lehet a sikeres eredményhez. Természetesen minden ember más, így konzultáció után pontosabban tudunk kalkulálni. Hegyvidék szalonunkban kaphatók speciális hatóanyagú készítmények, amelyek elősegítik a bőrnyugtatást, regenerálódást. Ezek használatával megóvhatjuk bőrünket és célzott hatóanyag bevitelnek köszönhetően gyorsan visszanyerhetjük bőrünk természetességet.

A végleges szőrtelenítés jövője már nálunk van!

Ne bajlódjon borotvával, különböző kémiai készítményekkel. Próbálja ki a tartós és kényelmes megoldást nálunk. Keressen bennünket bizalommal!

Végleges szőrtelenítés