TESTKEZELÉSEK

Bemutatkozik a Cosmetic Drone Technology

Az új, tudományos áttörést felhasználó technológiának köszönhetően a bőrbe felszívódó mikrokapszulák egyéni „tájékozódási rendszerrel” rendelkeznek, így a hatóanyagokat  közvetlenül  a megcélzott sejtbe képes juttatni. Hogyan működik? Hogyan kell ezt elképzelni?

Maga a drón egy biokompatibilis (természetes) polymerekből álló gömböcske (hasonló, mint egy liposzóma), melynek a belsejében vannak az aktív hatóanyagok. A gömböcske egy peptid ligandum segítségével “tájékozódik”.

  • A drón átjut a bőr barrier rétegén.
  • A ligandum* szelektive kiválasztja a sejtet, amelyhez kapcsolódni akar.
  • A kapszula kizárólag a specifikus sejt receptorhoz kapcsolódik!
  • A drón behatol a megcélzott sejtbe
  • A sejten belül az aktív hatóanyagot leadja

Az anti-cellulite drón (MC4R) aktív hatóanyaga a Coccoloba Uvifera (tengeri szőlő) amely egyszerre hat az adipogenezisre és a lipogenezisre is. Tehát a zsírsejtek számát és a bennük tárolt zsír mennyiségét is képes csökkenteni. A Cyclohexapeptide ligand specifikusan zsírsejtek receptoraihoz kötődik és ezáltal a drón a hatóanyagot célzottan a zsírsejtek számára adja le.

A feszesítő drón (FGFR) fő hatóanyaga a Heptapeptide, amely az ECM protein (kollagén és elasztin) szintézisét fokozza. A heptapeptide ligand célzottan a fibroblaszt receptorokhoz kötődik.

A Cosmetic Drone® technológiával bejuttatott hatóanyagok hasznosulása messze túlszárnyalja a hagyományos, sejtspecifikus navigációs rendszer nélküli kozmetikumokét.

A SKEYNDOR testkezelési és alakformáló programjai drón technológiával:

Skeyndor

FIRMING DRONE BODY PROFESSIONAL PROGRAMME  (bőrfeszesítő)

A bőr fibroblaszt receptoraira ható hatóanyag koplex látványosan feszesíti a bőrt, így ideális kezelést biztosít a cellulit és fogyás utáni bőrregeneráció esetében.

Testápolás

DRAINING-REDUCING DRONE BODY PROFESSIONAL PROGRAMME   (salaktalanító-karcsusító)

A zsírsejtekre ható kezelésünk gyors és hatékony salaktalanítást és zsírbontást biztosít. Csökkenti a víz visszatartásból adódó ödémát, lágy cellulitot és látványos körméret csökkentést biztosít.
Javasolt program: Heti 2 alkalom 3 héten át.